Beveiligingscamera voor uw (bedrijven-)terrein

Voordelen van het beveiligingssysteem

Wilsk B.V. is een bedrijf met ervaring uit praktijk en daar is van geleerd! Er zijn namelijk een aantal punten die de installatie en het gebruik van een goed beveiligingssysteem een stuk gemakkelijker maken:
 • Geen bedrading
 • Niet afhankelijk van vaste voedingen
 • Opgeslagen beveiligingsbeelden
 • Van afstand te besturen
Dit systeem biedt u alle mogelijkheden van een camerabeveiligingssysteem dat overal te realiseren is en gemakkelijk te verplaatsen.
Denk aan:
 • Bewaking agrarisch gebied
 • Bewaking afgelegen terrein
 • Bewaking duingebied
 • Bewaking industrieterrein
 • Bewaking kustgebied
 • Tijdelijke bewaking evenementen

U kunt uw beelden overal ophalen via een draadloze, beveiligde verbinding. Het beveiligingssysteem werkt op een 3G/4G netwerk en u heeft daarnaast keuze uit diverse camera’s, afhankelijk van uw eigen wensen. Kortom legio mogelijkheden, allen bespreekbaar. 
 

Technische specificaties

Wilsk Wireless Security is een beveiligingssysteem dat geheel autonoom kan functioneren. Het systeem bestaat uit een mast van 6 meter lang welke aan de bovenkant voorzien is van een camera en een  ’daglicht’-zonnepaneel in gebogen toestand. Heeft u wensen voor uw bedrijventerrein of specifieke vragen betreft ons product? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder. 

 
Panelen van folie
De gehele beveiligingsinstallatie werkt op zonne-energie. Om te zorgen voor een hoger rendement wordt er gewerkt met een paneel bestaande uit daglichtfolie ter vervanging van het zonnepaneel. Op deze manier zorgen deze panelen ook bij een laag aantal zonuren voor voldoende energie om de accu’s te blijven laden. 

Accu-packs
Er is gekozen om te werken met hoog rendement accu-packs. Het grote voordeel van deze accu-packs is dan ook dat deze in tegenstelling tot standaard accu’s goed bestand zijn tegen weersinvloeden. Ook bij lage temperaturen kunnen deze een maximale capaciteit bewaren en afgeven.
De beveiligingscamera
De camera welke gebruikt wordt in de masten is van een zodanige kwaliteit dat gedurende de dag en nacht de beelden op een maximale resolutie opgenomen worden. De camera is standaard geschikt voor overzicht en afhankelijk van uw wens is het mogelijk een aanpassing te doen aan cameratype. Op deze manier kunnen er ook gericht opnames gemaakt worden van een bepaald object. 

 
De software
Boven in de mast komt een antenne welke gekoppeld wordt aan een 3G/4G GPRS modem. U kunt deze verbinding gebruiken voor het controleren van de beelden, de instellingen en voor het inzien van opgeslagen beelden. De beelden zullen hiervoor opgeslagen worden op het interne geheugen van de camera. Vanaf een PC waarop de besturingssoftware staat kunt u vervolgens inloggen in het Wilsk Wireless Security systeem en de beelden ophalen. Een bijkomend voordeel; u kunt deze beelden ook onderweg ophalen door in te loggen op de Wilsk Wireless Security App op uw telefoon of tablet!

De installatie van het beveiligingssysteem

Wij helpen u als beheerder aan een compleet beveiligingssysteem in slechts 3 stappen:
 1. Samen met u wordt er een plan opgesteld betreft de locatie van de masten.
 2. De masten worden geleverd, geplaatst en geïnstalleerd.
 3. De software wordt geïnstalleerd en beveiligd.
Daarbij krijgt u uiteraard een gedegen uitleg over het systeem zodat u gemakkelijk het beeldmateriaal kan ophalen en inzien.