Nieuws

Overal duurzame veiligheid met beveiligingssysteem Wilsk

In stedelijke gebieden is het wel zo verstandig om bedrijventerrein te voorzien van beveiliging voor in de stille uurtjes. Meestal valt de keuze op enkele maatregelen waar videosurveillance een vast onderdeel van uitmaakt. Doorgaans is de klus snel geklaard voor een beveiligingsbedrijf. Kort samengevat: systeem installeren, aansluiten, testen en klaar. In landelijke gebieden ligt dat anders.

Want ook buiten de bebouwde kom is er genoeg vraag naar beveiliging, maar er zijn minder mogelijkheden. De samenwerking tussen Keetels Elektro en Van den Hoven Beveiliging leidde tot de oprichting van het nieuwe bedrijf Wilsk; producent van een draadloos en stand-alone beveiligingssysteem, dat op verzoek opgeslagen camerabeelden verzendt via een draadloze verbinding. Het betreft een duurzaam systeem wat werkt op zonnepanelen.

Kick-off Wilsk B.V.

23 juni 2015, Drunen

Op donderdag 9 juli a.s. wordt het eerste , door Wilsk BV geleverde stand-alone camerabeveiligingssyteem opgeleverd.
Dit is voor ons de kick-off van een reeks nieuwe innovatieve producten welke wij op de markt gaan brengen.
Wij zouden het zeer op prijs stellen om u als relatie bij deze kick-off te mogen begroeten.
In de uitnodiging treft u meer informatie aan over deze feestelijke aangelegenheid.
Graag vernemen wij van u of u hierbij aanwezig kunt zijn. Dit kan via info@wilskbv.nl.

We zien u graag op 9 juli.

In gebruikname Wilsk beveiligingssysteem in Nieuwkuijk..

11 april 2015,  Nieuwkuijk

Camerabeveiliging op Nieuwkuijk gerealiseerd.
In het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen en mede dankzij de hulp van ondernemers is er een professioneel en duurzaam camarabeveiligingssysteem gerealiseerd waarbij het bedrijvenpark beveiligd wordt door middel van een vijftal camera's op zonne-energie.
Door de collectieve parkbeveiliging op het bedrijventerrein worden de risico's op inbraken en bedrijfsschades geminimaliseerd. Voor verzekeringsmaatschappijen heeft dit concept, in combinatie met het Keurmerk Veilig Ondernemen, grote voordelen omdat hierdoor veel minder schades uitgekeerd hoeven te worden. Ondernemers krijgen hierdoor meer korting op hun verzekeringspremies.
Het grootste voordeel van de aanwezigheid van cameratoezicht is dat er een preventieve werking vanuit gaat. We hopen dit in de toekomst terug te zien in een verdere daling van de criminaliteitscijfers.
Het camerasysteem zal op een later tijdstip feestelijk worden opgeleverd.
bron: Solaris Parkmanagement Nieuwkuijk
 

Neem direct contact op

*
*