Wilsk Wireless Recreation

Voordelen van een fietsoplaadpunt

Wilsk Wireless Recreation is een compleet laadsysteem wat ontwikkelt is voor het dienen als oplaadpunt voor elektrische fietsen. Het oplaadpunt funcioneert geheel autonoom en genereert middels een "dag-licht"-zonnepaneel stroom.
  • Selfsupporting,  dus overal toepasbaar
  • Veilig en milieuvriendelijk laden
  • In combinatie mogelijk met picknicktafel en/of verlichting
  • Zeer praktisch

Technische specificaties

Wilsk Wireless Recreation is een duurzaam oplaadsysteem wat geheel autonoom kan functioneren. Op deze manier is er een mogelijkheid om milieuvriendelijk en goedkoop leveren van energie.
De oplaadmast is 6 meter lang met klimbeveiliging, welke aan de bovenkant voorzien is van een "daglicht"- zonnepaneel in gebogen toestand. De mast heeft twee afsluitbare laadcontactdozen. Deze zullen gedurende een vooraf ingestelde tijd stroom leveren aan de lader van de aangesloten fiets/scootmobiel. De stopcontacten zijn beveiligd tegen kortsluiting en overbelasting.

Panelen van folie:
De gehele installatie werkt op zonne-energie. Om te zorgen voor een hoger rendement wordt er gewerkt met een paneel bestaand uit daglichtfolie ter vervanging van het zonnepaneel. Op deze manier zorgen deze panelen ook bij een laag aantal zonuren voor voldoende energie om de accu's te blijven laden.

Accu-packs:
Er is ook hier gekozen om te werken met een hoog rendement accu-packs. Het grote voordeel van deze accu-packs is dan ook dat deze in tegenstelling tot standaard accu's goed bestand zijn tegen weersinvloeden. Ook bij lage temperaturen kunnen deze een maximale capaciteit bewaren en afgeven.

 

Het installatieproces

Wij helpen u aan een compleet stand-alone oplaadsysteem voor elektrische fietsen of scootmobiels in slecht enkele stappen.
  1. Samen met u wordt er een plan opgesteld betreft de uitvoering en de locatie van de masten.
  2. De masten worden geleverd, geplaatst en geinstalleerd.
Daarbij volgt een gedegen uitleg over het gehele oplaadsysteem.